©2020 MooovesNorge

FUNKSJONELL TRENING

 

HVA ER FUNKSJONELL TRENING?

Funksjonell trening kan vi også kalle hensiktsmessig trening, aktiviteter som gjør deg bedre i stand til å takle hverdagslige gjøremål eller aktiviteter. Øvelsene mot hverdagslige gjøremål kjennetegnes ofte med at de utfordrer stabilitet og bevegelighet ved å styrke samspillet mellom musklene i kroppen.

I tillegg til å bli bedre på det du ønsker å bli bedre på, så unngår man mange av skadene som kan oppstå. Både fordi muskelen tåler mere og man har «lært» kroppen å fordele belastningen på flere muskler. Har man i tillegg trent variert så har du en bedre utviklet støttemuskulatur.

ER FUNKSJONELL TRENING NOE FOR MEG?

Treningsformen passer for alle. Alle øvelser og økter kan skaleres og tilpasses den enkelte. En av grunntankene bak funksjonell trening er å gi folk en bedre GPP (general physical preparedness). Med dette menes at du på en enkel og effektiv måte kan jobbe med alle aspekter av din fysiske form, og på denne måten bli bedre forberedt for livets fysiske utfordringer. Dette kan være å bære handleposer, løpe etter bussen eller hjelpe en skadet venn.
Hos Moooves legges det stor vekt på miljø og trivsel. Vi som ansatte ønsker å kjenne våre medlemmer på fornavn. Det stilles ingen krav eller forventinger til hverken tidligere trenings-erfaring eller nivå. Hos Moooves er døren åpen for alle.