PERSONLIG TRENING

 

HVORFOR BRUKE PT?

Personlig trening hjelper deg til å nå dine mål og forbedrer dine ferdigheter.


Vi fokuserer på dere som individer, og tilpasser treningen i forhold til dine behov og dine forutsetninger. En personlig trener bidrar til å holde motivasjonen på topp og bedrer dermed kontinuiteten på treningen.

En personlig trener (PT) kan gi deg en følelse av mestring, som er vanskelig å oppnå alene! Selv om du har trent i mange år på egen hånd, vil en PT kunne gi deg mer varierte og meningsfulle treningsøkter. Kanskje du tror du yter maksimalt når du trener alene?


Med en PT oppdager du fort at du har mer «på lager», og at resultatene kommer raskere.

PASSER DETTE FOR MEG?

  • Spesielle behov: Personlig trening kan passe for deg som har en skade og ønsker ekstra oppfølging, og for deg som er overvektig eller av andre grunner ønsker å starte i eget tempo.

  • Vi sørger for at du utvikler god og trygg teknikk: Det individualiserte programmet tar høyde for dine styrker og svakheter. Dette senker skaderisikoen og gir bedre resultater. 

  • Sett deg mål: Uansett hvilke grunner du har for å være her, så vil vi hjelpe deg med å identifisere målene dine, og bidra til at du når dem. Regelmessig trening og mål-samtaler vil styrke forpliktelsene du har til dine egne mål.  

  • Kostholdsveiledning: Vi samarbeider med FleXikost som tilrettelegger din kostholdsplan etter dine behov og ønsker.

  • Fleksibilitet: Tren på tider som passer for deg. Personlig trening kan tilrettelegges timeplanen din. 

  • Utvikle ferdigheter: Ønsker du å forbedre de spesifikke ferdighetene du bruker i CrossFit, Dans, Polefitness? Personlig trening er en ypperlig måte for å oppå dette.

PRISER

5X50 MINUTTER

kr 2650,-

50 MINUTTER

Kr 550,-

30 MINUTTER

kr 395,-

 

©2020 MooovesNorge